Час приготування качки

Час приготування качки

Час приготування качки

За "Час приготування качки"

Олександра — 27.12.2010

25 травня 2011 Знову промийте отримані шматочки, залиште їх на деякий час, щоб стекла вода. Тим часом приготуйте суміш, якою будете змащувати качку.

в духовку на середній вогонь на 2-3 години (час приготування залежить від ваги птиці — чим більше вага, тим більше час приготування). Кожні 30 хвилин поливати качку виділився жиром.

Світлана — 31.12.2010

Ягоди інжиру залити білим сухим вином за день до приготування качки. … Яблучно-каштанову начинку покласти в черевце. Птицю зашити. Під час смаження повторно змастити її, спочатку — олією зі

Проти "Час приготування качки"

Роман — 27.12.2010

Підготувавши тушку качки, час зайнятися начинкою. Для неї краще купувати яблука твердих сортів, з кислинкою. … Я дуже довго шукала рецепт приготування качки з яблуками і ось нарешті знайшла.

Вероніка — 28.12.2010

Традиційними стравами новорічного та різдвяного столу є … Рецепт на 6 порцій по 494 ккал. Час приготування качки 2 год 40 хв.

Анна — 01.01.2011

30 січня 2011 Простий рецепт приготування качки Качку або гусака добре промити і обсушити. … Щоб качечка вийшла нежирної — під час запікання проткніть зубочисткою грудку і ніжки птиці.

Тамара — 02.01.2011

Складність приготування: ** Час приготування: 1 год 15 хв. Калорійність 1 порції: 272 ккал. Інгредієнти для качки в сметані

Ксенія — 04.01.2011

Рецепт качки, фаршированої по-французьки. Для приготування качки по цій оригінальному … * щоб качечка вийшла нежирної — під час запікання проткніть зубочисткою грудку і ніжки птиці.

З тих пір кулінари по всьому світу пропонують різні рецепти приготування качки по пекінськи, адаптовані під національні особливості своїх кухонь.

Розмістити посилання на рецепт цієї качки з яблуками в соціальних мережах або блогах Ви можете натиснувши відповідну кнопку: Час приготування страви: більше 2,5 години.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!