Дайте будь ласка рецепт салату з шинкою і сиром?

Дайте будь ласка рецепт салату з шинкою і сиром?

дайте будь ласка рецепт салату з шинкою і сиром?

шинка соломкою, огірок також, сир на дрібній терки.

7-й шар: сир

— майонез — 80г

— сіль

— зелень.

Шинку або ковбасу нарізати кубиками. Сир натерти на крупній тертці, мариновані гриби дрібно нарізати. Приготовлені продукти змішати, додати зелений горошок, сіль, заправити сумішшю сметани з майонезом.

Готовий салат прикрасити зеленню.

СМАЧНОГО.

Салат з шинкою і сиром. Шинка — 1 частина; сир — 1 частина; мариновані огірки — 1 частина; молодий зелений лук (разом з цибулинкою). сіль, зелень — за смаком; майонез (не густо). гірчиця гостра.

Всі інгредієнти, крім зеленої цибулі, нарізати тонкою соломкою. Постарайтеся, щоб всі складові салату були нарізані приблизно однаково. Складіть в салатник. Цибулю порізати кільцями і додати в салатник. Майонез змішайте з ложечкою гірчиці і додайте в салат.

Всі розмішайте, якщо треба, додайте сіль. Обов’язково соліть після того, як покладіть в салат майонез, т. К. Через огірки, сиру та майонезу салат і без того буде достатньо солоним.

Салат з шинкою, сиром, грибами і помідорами. Шинка; сир; гриби (глива або шампіньйони) в рівних пропорціях; майонез; помідори; зубчик часнику; трохи рослинного масла.

Гливу дрібну розбираємо на окремі гриби, велику нарізаємо. Обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла, на повільному вогні, до готовності (хвилин 10). Сир нарізаємо кубиком. Шинку нарізаємо кубиком. Подрібнюємо часник.

Сир, шинку, часник і обсмажені гриби з’єднуємо, солимо. Заправляємо майонезом. Добре розмішуємо. Помідор нарізаємо часточками.

Салат викладаємо гіркою на плоску тарілку, оформляємо помідором. Помідор можна теж порізати кубиком, і змішати з рештою салатом.

Салат з шинкою, сиром і виноградом. Шинка — 200г; сир з блакитною пліснявою — 80г; виноград світлий і темний (без кісточок) — по 100г кожного; салат латук (краще зелений маслянистий салат) — 1/2 пучка середнього розміру; олія оливкова — 1-2 ст. л. ; крупномолотий чорний перець, сіль — за смаком; горіхи волоські — 30г.

Шинку нарізати великою соломкою і обсмажити на олії до появи скоринки. Сир нарізати маленькими кубиками або просто розкришити (якщо на сирі є корочка, то її треба попередньо зрізати). Виноград промити, обсушити паперовою серветкою і нарізати на половинку. Частина ягід залишити цілими для прикраси.

Салат промити під проточною водою, струсити воду, потім обсушити кожен лист на серветці. Кожен листочок досить крупно порвати і укласти в салатницю. Додати до листя зеленого салату інші інгредієнти, включаючи крупно розмолоті волоські горіхи, приправити за смаком сіллю, чорним перцем і перемішати. Влити оливковою олію, струснути і прибрати в холодильник приблизно на 30 хвилин.

Після подати на стіл, прикрасивши цілими виноградинами.

Салат "Святковий". Шинка — 250-300 г, копчений сир (косичка або Чечіль) — 100 г,

яйця — 5 шт, консервована кукурудза — 1 банка, сухарики — 1 пакетик, майонез, зелень,

листя салату — для прикраси, сіль

Яйця відварити і дрібно порізати. Шинку порізати кубиками. Сир дрібно порізати. Зелень вимити, обсушити і дрібно посікти. З кукурудзи злити рідину.

З’єднати разом шинку, кукурудзу, сир, яйця, зелень і добре перемішати. Додати частина сухариків і трохи відкласти для прикраси. Заправити салат майонезом і ще раз перемішати і, якщо потрібно, досолити.

Подавати, виклавши на листя салату, посипавши залишилися сухариками.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!