Гарячі бутерброди з печерицями в булочці.

Гарячі бутерброди з печерицями в булочці.

Гарячі бутерброди з печерицями в булочці.

Інгредієнти: цибулина (маленька) — 1 шт .; печериці — 230 г; часник — 2 зубчики; чебрець — 1 ч.л .; біле вино — 1/4 склянки; сіль, перець — за смаком; петрушка сушена — 1 столова ложка; тертий сир — 200 г .; булочки (можна заготовки для піци) — 4 шт .; оливкова олія — ​​1 ст.л .; вершкове масло — 50 грам.

Приготування гарячих бутербродів з печерицями в булочці.

Підсмажте на оливковій олії цибулю близько 6 хвилин, до них додайте часник і чебрець. Через хвилину викладіть гриби і готуйте чверть години до золотистого стану, в кінці смаження влийте вино, і готуйте, поки більша частина рідини не випарується. Поперчіть, посоліть, додайте петрушку і улюблені спеції за смаком, зніміть з вогню.

Якщо у вас не готові заготовки для піци, а прості здобні булочки, виріжте серединку для начинки. Усередині булочки промажьте вершковим маслом, викладіть грибну начинку і посипте рясно дрібно натертим сиром. Поставте в духовку 180 градусів на 15-20 хвилин.

Такі бутерброди можна готувати і в мікрохвильовці, тільки не більше 5-7 хвилин, залежно від виставленої потужності. Дуже смачні, що нагадують піцу гарячі бутерброди готові.

Гарячі бутерброди з ковбасою на батоні.

Інгредієнти: 1 свіжий батон (без кірочок); 300 гр. молочної ковбаси; 200 гр. твердого сиру; майонез (скільки візьме), петрушка свіжа; сіль, спеції за смаком.

Приготування бутербродів з ковбасою: наріжте середніми шматочками батон, молочну ковбасу і сир натріть на дрібній тертці, зелень дрібно наріжте і все це змішайте з майонезом до однорідної маси, посоліть і додайте улюблені спеції за смаком. Намажте цією масою шматочки батона і відправте в розігріту духовку 170 градусів на 20 хвилин або на 5 хвилин в мікрохвильовку. Якщо хто любить по гостріше, в цю масу можна додати кілька натертих зубчиків часнику, виходить теж дуже смачно.

Веселі гарячі бутерброди для дітей.

Інгредієнти: сардельки — 2 шт .; огірки солоні — 2 шт .; маслини — 100 грам; перець болгарський — 1 шт .; помідор — 1 шт .; сир голландський — 150 грам; майонез; булочки або батон; сіль, перець, спеції за смаком.

Приготування веселих гарячих бутербродів для дітей.

Візьміть булочки і розріжте на половинки або просто наріжте батон. Відразу залиште на прикраси як на фото порізані маслини, сардельки і шматочки болгарського перцю, з інших інгредієнтів зробіть начинку. Поріжте маленькими шматочками солоні огірки, сардельки, болгарський перець і маслини, все змішайте і додайте трохи майонезу і розмішайте.

Викладіть цю масу на батони або булочки, зверху потріть на дрібній тертці сир. Зробіть веселі посмішки з маслин, шматочків сардельок і перцю і відправте бутерброди в духовку 180 градусів на 25-30 хвилин.

Бутерброд — гриль Капрезе.

Цей бутерброд італійської кухні, готується він дуже просто, для нього тільки необхідно мати два види дорогих сирів моцарелла і пармезан. Якщо ви хочете приготувати екстравагантний незвичайний сніданок, зробіть цей бутерброд-гриль на нашу рецептом.

Інгредієнти: хліб — 4 шматки; помідор — 1 шт .; Моцарелла — 150 г; соус песто — 4 ст.л.; перець — за смаком; оливкова олія — ​​2 ст.л.

Інгредієнти для соусу Песто. сир пармезан — 125г; часник — 2 зубчики; кедрові горіхи — 1/3 склянки; листя базиліка (свіжі) — 2 пучка; олія оливкова — 1/2 склянки

Приготування соусу Песто: листя базиліка крупно порізати ножем, потім помістити в чашу блендера, часник порізати тонкими пластинками, додати до базиліку, додати пармезан, продовжувати подрібнювати. Потім додати решту горішки і масло. Ще раз перемішати.

Соус готовий.

Приготування бутерброда — гриль Капрезе.

Обсмажте хліб, поріжте пластинками помідори і сир моцарелу. Шматочки хліба обмажте рясно соусом Песто викладіть помідори і моцарелу і накрийте другим шматком хліба. Готуйте на грилі до золотистої скоринки, поки сир не розплавиться (2-3 хвилини на кожну сторону).

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!