Горбуша запечена у фользі

Горбуша запечена у фользі

Горбуша запечена у фользі

Сьогодні ми розповімо вам про просте рецепті запікання горбуші у фользі.

Для приготування цієї страви вам знадобляться: одна горбуша середнього розміру, 150 г сиру твердих сортів, 1/2 склянки кефіру, 1/3 склянки журавлини і харчова фольга. Якщо у вас немає журавлини, ви можете замінити її на червону чи білу смородину або ж взагалі не використовувати ягоди. Блюдо вийде не менш смачним, але вже не таким красивим.

Горбуша, запечена у фользі — дієтичне блюдо, готується без масла, та й червона риба — низькокалорійний продукт.

Випатрайте горбушу, розріжте на порційні шматочки.

Шматочки риби залиште на 20 хвилин в кефірі. Після кефіру риба вийде більш ніжна.

Присолите шматочки горбуші і покладіть на фольгу, зверху викладаємо сир і ягоди.

Накриваємо рибу фольгою і відправляємо в духовку на 20 — 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Якщо ви хочете, щоб риба вийшла засмаженою, то чи не накривайте рибу цілком, а зробіть з фольги, щось на зразок глибокої тарілки в якій і буде готуватися рибка.

Запікати рибу в духовці справа не хитра і освоїти цей прийом кулінарного мистецтва під силу будь-кому. Головне — щоб було бажання.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!