Гуляш із свинини

Гуляш із свинини

Гуляш із свинини

  • 1 кг. м’якоті свинини
  • 3 ріпчасті цибулі
  • 2 помідори
  • 2 червоних перцю
  • 1 ст. ложка борошна
  • 0,5 ч. Ложки кмину
  • 0,5 ч. Ложки меленого перцю
  • рослинне масло
  • сіль
  • Спосіб приготування:

    Як приготувати гуляш зі свинини? Для цього необхідно м’ясо промити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Після цього на сковороду додати невелику кількість рослинної олії і обсмажити на ньому м’ясо, до красивої рум’яної скоринки. Потім до м’яса додати перець. сіль, кмин і борошно, а потім ретельно перемішати. Ріпчасту цибулю порізати півкільцями і половину цибулі викласти на дно каструлі, зверху нарізаний шматочками помідор, потім шар обсмаженого м’яса і знову шар помідора і лука.

    Каструлю залити водою і поставити на газ. Тушкувати до готовності. При необхідності посолити.

    Гуляш із свинини — готовий!

    Гуляш по угорськи

    Інгредієнти:

    • 500 гр. яловичини
    • 2 ст. ложки борошна
    • 0,5 ч. Ложки гірчичного порошку
    • 1 ст. ложка паприки
  • 3 ст. ложки рослинної олії
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 1 солодкий перець
  • 500 гр. помідор
  • 600 гр. яловичого бульйону
  • 150 гр. сметани
  • 1 пучок петрушки
  • рослинне масло
  • перець, сіль
  • Спосіб приготування:

    Приготування гуляшу по угорськи, починається з того, що необхідно змішати паприку, перець, сіль і борошно. М’ясо промити, обсушити і кожен шматочок обваляти в отриманій суміші. Після цього м’ясо обсмажити на сковороді, з додаванням рослинної олії. На окремій сковороді, обсмажити порізану півкільцями ріпчасту цибулю, до цибулі додати подрібнений солодкий перець. Готової засмажкою, заправити м’ясо.

    Помідори очистити від шкірки, попередньо обдавши їх окропом, а потім порізати кубиками. Порізані помідори викласти до м’яса. Ретельно перемішати і влити яловичий бульйон. Потім сковороду накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні до готовності м’яса. Перед подачею до столу посипати подрібненою зеленню і заправити сметаною. Гуляш по угорськи — готовий!

    Угорський гуляш рецепт, швидше святковий, ніж повсякденний.

    Гуляш із яловичини

    Інгредієнти:

    • 500 гр. яловичини
    • 2 ріпчасті цибулі
  • 2 ст. ложки маргарину
  • 250 мл. води
  • 3 ст. ложки томатної пасти
  • перець, сіль
  • Спосіб приготування:

    Як приготувати гуляш з яловичини? Для цього необхідно яловичину промити, обсушити, посипати перцем, сіллю і викласти в каструлю. Туди ж додати подрібнений ріпчаста цибуля, 250 мл. води, томатну пасту і маргарин. Все ретельно перемішати і накрити кришкою.

    Залишити гаситися до повної готовності м’яса. Гуляш з яловичини — готовий!

    Гуляш курячий

    Інгредієнти:

    • 1 кг. курячого філе
    • 500 гр. ріпчастої цибулі
    • 3 моркви
    • 2 ст. ложки борошна
  • 100 гр. вершкового масла
  • базилік (за смаком)
  • 0,5 лимона
  • каррі (за смаком)
  • рослинне масло
  • перець, сіль
  • Спосіб приготування:

    Для того щоб приготувати смачний гуляш курячий, необхідно філе промити, обсушити і нарізати кубиками. Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. У мисці перемішати м’ясо з цибулею, додати приправи і трави, а потім викласти все на розпечену сковороду, з додаванням рослинної олії і обсмажити. Моркву натерти на середній тертці і додати в сковороду з м’ясом і цибулею. В окремому сотейнику спассировать борошно, додати до неї трохи води і ретельно перемішати, а потім додати вийшла суміш до м’яса.

    Варити блюдо до готовності м’яса. Гуляш з курки рецепт, який готується дуже швидко і легко.

    Гуляш з грибів

    Інгредієнти:

    • 400 гр. печериць
    • 1 ріпчаста цибуля
    • 2 солодких перцю
    • 3 ст. ложки томатної пасти
  • 500 мл. води
  • 1 ст. ложка борошна
  • 3 зубчики часнику
  • рослинне масло
  • перець, сіль
  • Спосіб приготування:

    Як приготувати смачний гуляш з грибів? Для цього необхідно гриби промити і розрізати на навпіл. Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Часник подрібнити за допомогою чеснокодавкі. Солодкий перець помити і нарізати невеликими шматочками.

    На сковороді, з додаванням рослинної олії, обсмажити подрібнену ріпчасту цибулю, потім додати гриби і солодкий перець. Ретельно перемішати і згасити протягом 15 хвилин. Потім додати до овочів борошно, томатну пасту і сіль.

    Після цього додати воду, перемішати і варити до загустіння. Гуляш з грибів — готовий!

    Гуляш з печінки

    • 500 гр. будь печінки
    • 3 ріпчасті цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 100 гр. сметани
  • 100 мл. молока
  • 3 ст. ложки борошна
  • 3 ст. ложки томатної пасти
  • рослинне масло
  • перець, сіль
  • Спосіб приготування:

    Як зробити гуляш з печінки? Для цього необхідно печінку промити, очистити від плівок і нарізати невеликими шматочками. На сковороді, з додаванням рослинної олії, обсмажити подрібнену ріпчасту цибулю, а потім додати до нього печінку. Обсмажувати приблизно 10 хвилин. Після цього печінка прибрати зі сковороди, а на її місце викласти борошно, томатну пасту, сметану, подрібнений часник.

    Поперчити, посолити. Після того як ця суміш закипить, додати в неї печінку і згасити ще кілька хвилин. Гуляш з печінки рецепт для любителів, смак якого оцінять лише справжні гурмани.

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!