Яйця фаршировані печерицями

Яйця фаршировані печерицями

Яйця фаршировані печерицями

Вівторка, 27 серпня 2013/5

Рецепт яєць, фаршированих грибами — рецепт з фото

Варити яйця 12 хв.

Помити, очистити гриби і приварити в підсоленій воді близько 5 хв. Потім нарізати на дрібні шматочки. Смажити на топленому або вершковому маслі близько 10 хв.

У цей час очистити і дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Додати до грибів і смажити на невеликому вогні ще 5 хв.

У цей час нарізати дуже дрібно зелену цибулю. Додати в сковороду, посолити, поперчити, додати майоран і все разом смажити близько 1 хв.

Потім додати вершки або сметану і згасити близько 1 хв. Перекласти в піалу і трохи остудити.

Натерти на дрібній тертці сир, пропустити через прес часник. Змішати сир, часник і майонез.

Очищені яйця розрізати уздовж навпіл. Витягнути жовтки і потерти на дрібній тертці.

Змішати жовтки з сиром і грибами. Начинка готова.

Приготувати яєчні білки.

Фарширувати половинки білків готової начинкою. Фаршировані яйця готові.

Рецепт яйця, фаршировані печерицями / рецепти

  • яйце — 5 шт.
  • помідори — 5 шт.
  • печериці — 300г
  • цибуля ріпчаста — 3 шт.
  • рослинна олія — ​​3 ст.л.
  • майонез, зелень — за смаком
  • перець, сіль — за смаком.
  • Яйця відварити, очистити, розрізати на половинки, вийняти жовтки. Підготувати грибний фарш як у попередніх рецептах, тільки печериці накришити дрібніше. Розім’яті жовтки змішати з грибним фаршем. Наповнити білки фаршем, зверху на кожне яйце покласти половинку помідора. Зубочисткою або сірником поставити на капелюшки з помідор майонезні точки як у мухомора.

    Встановити "мухомори" на блюдо з зеленню.

    Фаршем з печериць з сиром або без нього можна фарширувати помідори, перець. Готувати голубці по звичайних рецептами. Грибний фарш можна використовувати у випічці: в пирогах і в пиріжках, в беляшах і чебуреках.

    фото-рецепти по кроках.

    Просто фаршировані яйця (з шпротами)

    Різнокольорові фаршировані яйця

    Яйця, фаршировані редькою Інші рецепти

    • Яйця запечені з кремом і сметаною
    • Яйця, фаршировані печерицями
    • Яйця, фаршировані зеленим горошком
    • Яйця, фаршировані креветками
  • Яйця, фаршировані мусом з норвезького оселедця
  • Яйця, фаршировані для пікніків
  • Фаршировані яйця із зеленим кропом
  • Яйця, фаршировані грибами

    На 10 порцій потрібно:

    5 яєць

    Столова ложка сметани

    3 столові ложки рослинної олії

    1 ріпчаста цибулина

    Один-два невеликих печериці поріжте дуже тонкими скибочками впоперек, так щоб на зрізі чітко видно було контури гриба. Обсмажте з двох боків на олії до стану чіпсів і відкладіть на серветку. Цими скибочками ви потім прикрасите блюдо.

    Решта гриби поріжте дрібним кубиком. Очистіть цибулю і поріжте також дрібним кубиком. Обсмажте гриби з цибулею на сковороді до готовності.

    В кінці смаження злегка посоліть гриби, додайте ложку сметани, добре розмішайте і протушкувати.

    Остудіть начинку.

    Відваріть яйця круто. Остудіть і очистіть. Кожне яйце акуратно розріжте навпіл уздовж.

    Видаліть жовтки.

    Жовтки натріть на крупній тертці і змішайте з постигла грибною начинкою.

    Половинки яєць наповніть начинкою, викладаючи начинку чайною ложкою в поглиблення, так щоб вона виходила з гіркою.

    Розкладіть готові яйця на плоскому блюді і прикрасьте, виклавши поверх кожного яйця скибочку обсмаженого гриба.

    Смачного!

    Яйця, фаршировані грибами — домашні рецепти з фото

    Кулінарні рецепти

    • Без рубрики (30)
    • Білоруська кухня (27)
    • Млинці (93)
  • Страви для дітей (96)
  • Страви з м’яса (184)
  • Страви з птиці (168)
  • Страви з риби (135)
  • Страви з субпродуктів (49)
  • Бутерброди (45)
  • У стилі ф’южн (4)
  • Варення (19)
  • Випічка (388)
  • Гарніри (103)
  • Гаряче (341)
  • Гарячі закуски (210)
  • Гарячі супи (117)
  • Готуємо в хлібопічці (4)
  • Десерти (471)
  • Для годуючих мам (17)
  • Заготовки на зиму (56)
  • Закуски (310)
  • Італійська кухня (15)
  • До пива (69)
  • Каші (11)
  • Китайська кухня (18)
  • Коктейлі (10)
  • Конкурс (494)
  • Консервування (15)
  • Крем (11)
  • Кулінарні сайти (6)
  • На замітку домогосподарці (7)
  • На швидку руку (263)
  • Напої (19)
  • Національна кухня (70)
  • Низькокалорійні рецепти (77)
  • Новорічне меню 2013 (14)
  • Новорічні рецепти 2013 (80)
  • Овочеві страви (257)
  • Оригінальні рецепти (471)
  • Гострі страви (2)
  • Оформлення страв (59)
  • Паста і макарони (7)
  • Великодні рецепти (13)
  • Печиво (42)
  • Пироги (144)
  • Пиріжки (22)
  • Тістечка (11)
  • Піца (16)
  • Пісні страви (103)
  • Святкове меню (32)
  • Святкові рецепти (86)
  • Прості рецепти (239)
  • Рецепти без фотографії (7)
  • Рецепти для мікрохвильовки (5)
  • Рецепти для мультиварки (1)
  • Рецепти на сніданок (70)
  • Рецепти на вечерю (57)
  • Рецепти від шеф-кухаря (2)
  • Рецепти за заявками (24)
  • Рецепти салатів (295)
  • Рецепти читачів (643)
  • Роли (1)
  • Соління (12)
  • Соуси (33)
  • суші (1)
  • Ситні блюда (259)
  • Тісто (16)
  • Техніка на кухні (1)
  • Торти (114)
  • Холодні закуски (236)
  • Холодні супи (19)
  • Яйця, фаршировані грибами

    Якщо до вас скоро заглянуть гості, і ви хочете приготувати закуску на швидку руку, цей рецепт — просто знахідка. Всього 10-15 хвилин — і оригінальна закуска на столі. А у вас ще залишиться час накрити на стіл або приготувати іншу страву.

    Крім того, ви можете проявити фантазію і спробувати інші начинки, адже фарширувати яйця можна печінкою, сиром, шпротами.

    Нам потрібно:

    • Яйце куряче — 7 шт.,
    • Гриби печериці — 150-200 г,
    • Цибуля ріпчаста — 1-2 шт.,
    • Сметана — 2-3 ст. л.,
  • Зелень кропу і петрушки — 1 пучок,
  • Помідори черрі — 1 гроно,
  • Масло рослинне небагато,
  • Сіль,
  • Перець.
  • Лук очистити, нарізати дрібно і пасерувати на маслі з невеликою кількістю солі до м’якого стану. Гриби подрібнити, обсмажити трохи на маслі і з’єднати з цибулею.

    Гриби з цибулею остудити і подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки. Додати сметану, спеції за смаком і перемішати.

    Яйця відварити круто, остудити, очистити і розрізати уздовж навпіл. Жовток вийняти і натерти на тертці.

    Половинки білків наповнити грибним фаршем, посипати тертим жовтком.

    На тарілку викласти гілочки зелені, половинки яєць, фаршированих грибами, прикрасити цілими помідорами чері або їх половинками.

    Яйця фаршировані грибами — рецепт з покроковими фото / меню тижні

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!