Як приготувати Гуляш — Рецепт

Як приготувати Гуляш - Рецепт

Як приготувати Гуляш Рецепт

Гуляш — це ароматне і дуже соковите блюдо з м’яса, яке було запозичене у угорці. Природно, що початковий рецепт приготування, як такої, не був збережений. Рецепт був спрощений і адаптований місцевому середовищі, але від цього Гуляш свій смак не втратив, а став ще ароматний і ще вкуснее.Для приготування нам знадобиться: кілограм яловичини (для приготування краще використовувати філейні частини м’яса), дві головки ріпчастої цибулі, дві моркви, 5 столових ложок томатної пасти, дві столові ложки борошна, а також сіль і перець за смаком.

Добре промиваємо м’які шматочки м’яса і розрізаємо на кубики середнього розміру. Висушуємо шматочки м’яса і протираємо перцем. Уже висушені шматочки м’яса слід обсмажити в олії до золотистого кольору.

Готове м’ясо перекладіть в глибоку кастрюлю.В іншу, абсолютно суху сковороду, висипаємо борошно і підсмажуємо на середньому вогні, постійно перемішуючи поки колір муки не стане рівномірно золотистим.

Дрібно нарізані цибулю і моркву підсмажуємо в сковороді де смажилося м’ясо поки колір овочів не стане золотистим. Як тільки овочі будуть готові, в обжарку додаємо борошно і томатну пасту, сіль і суху зелень за смаком. Готовий соус перемішуємо і додаємо в каструлю з м’ясом.

Якщо соус вийде густим його слід розбавити кип’яченою водою, соус повинен майже повністю закривати м’ясо.

Гуляш, гасять на дуже маленькому вогні приблизно годину. За кілька хвилин до готовності в блюдо можна додати часник і спеції.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!