Як приготувати соус до риби?

Як приготувати соус до риби?

Як приготувати соус до риби?

хех :) щас все розповім.

тріску припусти! це майже та ж варіння, тільки в малій кількості води.

викласти рибу на сковороду з високим краєм. залити водою, що б риба була повністю у воді, багато води не треба, якщо рибу покриє шар води 0.5см — цього вистачить.

сіль, перець, можна закинути цибулю, Лаврик, лимон.

під кришкою довести до кипіння і варити хвилин 15, залежить від розміру філе.

тепер соус! цей соус із стародавніх кулінарних підручників, спеціально для вареної риби;) називається ПОЛЬСЬКИЙ.

розтопити вершкове масло, в нього потерти варене яйце (білок) на дрібній тертці, видавити лимон, додати укропчик.

ну ще пару варіантів.

майонез змішати з васабі

соус тар-тар.

в майонез додати дрібно різані корнішони (дрібні огірочки). цибуля, кріп.

можна 1000 островів.

майонез, кетчуп, крапля коньяку, якщо є соус вочерскій.

ну мега круть, соус з блю-чіз.

майонез додати йогурт, часник, сир з цвіллю. збити все блендером

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!