Котлети з капусти кольрабі

Котлети з капусти кольрабі

Котлети з капусти кольрабі

Скока вішати в грамах?

Кольрабі й картопля, запечені під соусом бешамель

Теплий салат з кольрабі, ананаса і авокадо

Овочева темпура

Спосіб приготування

1 Фотки збільшуються

Ставимо сотейник з водою на вогонь. Чистимо і нарізаємо великими кубиками корінь селери. Викладаємо в сотейник. Чистимо і довільно нарізаємо кольрабі і ріпчасту цибулю.

Додаємо до селері. Посолимо. Додаємо гвоздику.

Варимо 15 хвилин.

2

Нарізаємо цибулю-порей (і білу, і зелену частини). Розігріваємо сковороду з додаванням рослинної олії. Викладаємо на сковороду цибулю. Посолимо.

Обсмажуємо до чорного кольору.

5

Розігріваємо сковороду з додаванням рослинної олії. Паніруємо котлетки в борошні й обсмажуємо. Викладаємо обсмажені котлетки на деко, застелене силіконовим килимком.

Ставимо в духовку 220 С на 10 хвилин.

6

Знімаємо з огірка Овочечистка «стрічки». Кладемо одну смужку на іншу і звертаємо по діагоналі. Розміщуємо на тарілці.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!