М’ясо з картоплею в горщику

М'ясо з картоплею в горщику

М’ясо з картоплею в горщику

Якби у мене попросили вибрати одне блюдо, яке я могла б є все життя, я б вибрала саме це. Не знаю, яке диво відбувається під кришкою горщика в той час, коли в ньому тушатся картоплю та м’ясо у власному соку, але смак і аромат у цієї страви просто чарівний. Та й будь-яка їжа, приготована в горщиках. стає смачніше і ароматні.

Як готувати м’ясо з картоплею в горщику

Інгредієнти для горщиків з м’ясом і картоплею

Свинина 400 гр.

Помідор 2 шт.

Картопля 4 шт.

Часник 4 зубчики

Огірок 2 шт. (Мариновані)

Зелень — для прикраси (цибулю і кріп)

Сіль — за смаком

Перець — за смаком

Власне, склад інгредієнтів залежить від бажання і наявності продуктів в холодильнику. Єдине, що завжди незмінно в цій страві — це картопля, свинина, часник і сир. Все інше можна підбирати за настроєм.

Приготування просто і нехитро: всі інгредієнти укладаємо шарами і ставимо гаситися в духовку.

На дно я завжди кладу картоплю, на нього заморожені овочі (в даному випадку стручкову квасолю).

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!