М’ясо з сиром у фользі рецепт запеченого м’яса

М'ясо з сиром у фользі рецепт запеченого м'яса

М’ясо з сиром у фользі рецепт запеченого м’яса

    Зберегти рецепт 193 людини

зберегло

М’ясо, приготоване в духовці у фользі з сиром. — Корисне і поживне блюдо. Завдяки сметані воно стає неймовірно ніжним, а сир додає рум’яної скоринки і незвичайний смак. Крім того таке блюдо підійде навіть для дієти і взагалі дієтичного харчування за станом здоров’я, оскільки не використовується жарка на соняшниковій олії.

Інгредієнти для приготування страви " М’ясо з сиром у фользі" : 1) М’ясо (телятина) — 300 грам.

2) Сметана — 100 грам.

3) Сіль, мелений перець і спеції — за смаком.

4) Твердий сир — 200 грам.

Рецепт приготування страви " М’ясо з сиром у фользі "Візьміть м’ясо. Краще використовувати м’ясо для запікання у фользі нежирних сортів. Наприклад, яловичина буде занадто жорсткою, свинина — жирної, а ось телятина — хороший варіант.

Можна використовувати кролятину або індичину в даному рецепті. М’ясо треба порізати на пласти невеликого розміру.

Тепер кожен пласт треба добре відбити спеціальним молотком, щоб при смаженні м’ясо стало ніжним і м’яким.

Тепер треба взяти фольгу і розрізати її на шматочки, в які викласти кожен відбитий пласт м’яса. Берете один шматочок м’яса і викладаєте в фольгу.

Добре посоліть м’ясо, можна і з двох сторін. Потім змастіть верхній шар сметаною.

Присипте м’ясо спеціями і прянощами. Я використовувала базилік, коріандр.

Твердий сир треба натерти на крупній тертці і посипати змащений сметаною шматочок м’яса.

Тепер акуратно завертаєте м’ясо у фольгу з усіх боків, щоб в процесі смаження сік не витік. З усіма іншими шматочками поступаєте, як описано вище.

Або для того щоб перестрахуватися, якщо не хочете мити деко або щоб не протекло на дно духовки, можна укласти все м’ясо в форму. Це і зручно, і обачно.

За п’ять хвилин до того як ви будете вимикати духовку, потрібно дістати форму і розкрити всі шматочки фольги, а потім знову поставити м’ясо у фользі в духовку. Це робиться для того, щоб м’ясо набуло більш привабливий вигляд, а саме, щоб сир трохи зажарився. Бо коли фольга закрита, м’ясо гаситися і сир плавиться. Вимикаєте вогонь і викладаєте м’ясо з фольги на тарілку. Прикрашаєте зеленню.

Подавати теплим. Можна ще запекти картоплю точно так само і подати разом з м’ясом яким ми запікали у фользі.

    Зберегти рецепт Поділитися з друзями Роздрукувати

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!