МК.Букет з цукерок ВИШНЯ

МК.Букет з цукерок ВИШНЯ

МК.Букет з цукерок ВИШНЯ

Дуже часто нам доводиться дарувати цукерки на свята, дні народження або в якості подяки і практично завжди це банальна коробка цукерок з магазину. А при цьому хочеться щоб ваш подарунок порадував, але на жаль коробкою цукерок в наш час вже ні кого не здивуєш. У цьому майстер-класі я покажу як зробити букет із цукерок " ВИШНЯ" який не тільки порадує і здивує одержувача цього подарунка. але можу припустити їм його навіть буде шкода з’їсти і повірте вражень від такого букета з цукерок буде набагато більше ніж від звичайної коробки цукерок.

І так для того щоб зробити букет із цукерок " ВИШНЯ " нам знадобиться:

цукерки бажано круглої форми 180 штук, плівка червона полісілк, дріт тонка, органза бордова 50см, гофрований папір зелена, оазис флористичний для сухоцвітів, тейп стрічка і намистинки.

Беремо цеглинка оазису і ріжемо його на 3 рівні частини. ріжеться він дуже легко і правда сміття буде багато так що будьте готови.Затем з цих прямокутників робимо кубики а з них кульки.

Кульки обробляємо будівельним бруском з наждачним папером до отримання рівної поверхні. Далі нам знадобиться алюмінієвий дріт. Згинаємо її як показано на фото.

І протикаємо нею наш кулька з оазису. з другим кулькою робимо теж саме. Тепер ці кульки загортаємо у плівку полісілк.

Затягуємо всі дротом і потім обертаємо тейп стрічкою.

Кожну цукерку обертаємо плівкою полісілк і приклеюємо до зубочистці.

Потім з органзи вирізаємо кружечки і робимо ось такі Фунтику навколо кожної цукерки.

Після того як всі цукерки готові укорочуємо на половину довжину зубочистки і встромляє в нашу основу для вишні. Спочатку одну цукерку в середину потім ряд цукерок навколо першої цукерки.

Потім ще ряд цукерок і так далі проробляємо цю процедуру і з другої вишнею. На одну вишеньку йде 90 штук цукерок.

Займемося листочками. Вирізаємо два листочки зигзаг ножицями і складаємо листочки ось таким чином. добре пропрасовуємо місця згину так виходять полосочки на аркуші і він стає більше схожий на справжній.

Потім приклеюємо флористичну дріт до середини листа і робимо так щоб її не було видно.

Дріт обмотуємо вузькою смужкою гофр.бумагі. Потім беремо серветку розрізаємо її на два трикутника і підгинаємо низ у одного трикутника як показано на фото.

Потім цей трикутник обертаємо навколо підстави хвостика. З гофр.бумагі вирізаємо прямокутник, змащуємо його низ термо клеєм і приклеюємо до основи нашої вишеньки. потім змащуємо клеєм ПВА бічну сторону і склеюємо їх разом.

Після цього обертаємо хвостики вишні смужкою гофр.бумагі. Вгорі два хвостики скручуємо між собою і додаємо два листочки.

Весь залишився хвостик закручуємо гофр.бумагой край закріплюємо клеєм щоб він не розпустився.

У верху хвостик ще разок проходимо тейп.лентой щоб він трохи відрізнявся за кольором, на хвостики і листочки приклеюємо маленькі намистинки.

Тепер нам треба буде зробити бабку. Для цього зав’язуємо на самій широкій стороні шаблону двошаровий бантик як його зав’язати дивимося ТУТ. На дріт надягаємо одну намистинку.

Потім з’єднуємо обидва кінчика дроту разом і одягаємо на них стільки намистин, який повинен бути довгою хвіст бабки. Беремо велику намистину і гачком протягуємо через неї наш бантик.

Ось так повинно вийти. потім через намистину протягуємо з двох сторін назустріч один одному кінці дроту.

Затягуємо і на обидва кінчика надягаємо по бусинці, це будуть оченята бабки.

Знову протягуємо дріт через намистини і закріплюємо кінчики дроту щоб вони не розпустилися. Всі бабка готова.

Приклеюємо її на хвостик вишеньки в те місце яке вам більше подобається.

Ось і готова наша вишня або черешня, кому як більше подобається. Виглядає досить симпатично і оригінально.

Нам залишається тільки упакувати і зав’язати красивий бантик на подарунку і можна із задоволенням дарувати. ваш подарунок буде дуже оригінальним адже ви зробили його самі і від цього його цінність тільки зросла. От і все закінчився черговий майстер-клас з виготовлення букета з цукерок. Сподіваюся він вам сподобався і стане в нагоді.

Підпишись і всі авторські ідеї та ексклюзивні майстер класи будеш отримувати першим на свою пошту: ваш e-mail

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!