Молитва про повернення улюбленого

Молитва про повернення улюбленого

Молитва про повернення улюбленого

Якщо вас покидає кохана людина, але розлучатися з ним ви не хочете, ви повинні щось самі зробити, щоб цього не сталося, ви можете самі змінити несприятливу ситуацію. Засобів і способів для цього достатньо, і найбільш дієві з них — молитви і змови. Можна молитися святому Миколі Угодника, цей святий допомагає у всіх бідах, у тому числі і у відносинах.

Протегують всім закоханим, сім’ї і священним узам шлюбу Петро і Февронія.

День Петра і Февронії Русальніци відзначається 25 червня, в цей день русалки йдуть з берегів вглиб водойм, купатися стає безпечно. Подружній союз Петра і Февронії в православ’ї вважається зразком християнського шлюбу. Діюча молитва про повернення коханого хлопця, піднесена цим святим, буде прийнята і дасть свої результати.

Але тут є один дуже тонкий момент. З одного боку, розставання закоханих людей — річ жахлива. Але, подумайте ось про що, якщо Бог відводить вас від цієї людини, значить, це не ваша доля, не ваша дорога. Значить, вас чекає краща доля. Основна маса людей не знають свого майбутнього, їм не дана ця інформація, і до самостійної молитві про повернення любові, хто нас кидає, люди ставляться по-різному.

Проходячи по лабіринту життя, продираючись крізь терни проблем і негараздів, люди починають дивитися на світ більш тверезо. Іноді краще відпустити людини і починати нове життя, ніж насильно утримувати його поруч.

Все по-різному ставляться до сильної молитві про повернення коханої дівчини або будь-якого члена родини, друга або чоловіка. Хтось і зовсім не вірить в її силу і доцільність. Молитися треба з вірою.

Але вірити треба ще й в себе. Головне в досягненні успіху — сильно чогось захотіти. Мало просто молитися, необхідно ще й діяти. Ось кількох молитов, щоб повернути коханого. Всі вони зможуть допомогти вам тільки тоді, коли ви зумієте в них повірити.

Якщо ви відчуваєте, що полюбили щиро і назавжди, ходите в храм. Ви знайдете свою ікону, яку саме — підкаже серце. Моліться з вірою, просите для улюбленого щастя, добра, обіцяйте нічого не робити на шкоду коханій людині.

Це і буде справжнісінька молитва про повернення коханої дружини.

Я, пропоную вам такий спосіб зміни несприятливої ​​для вас ситуації в любовних справах. Запаліть свічку, візьміть в одну руку склянку з водою, в іншу руку — фотографію коханого. Подумки побажайте зміни його ставлення до себе і, тримаючи фотографію над водою, скажіть молитву про повернення коханого чоловіка в сім’ю: «Чисту Небесну силу прошу вплив чудове воді надати, і прошу Господа здійснити прохання моє, бо не користь мене веде, а Любов, бо немає моєму серцю спокою без того, чий образ в руці моїй.

Та прийме вода моє прохання, і розтопить лід серця (ім’я об’єкта), і Світлом Господа пожвавить його душу. Поклик серця мого запалить вогонь в його серці, і радість знайде він, коли вода стикнеться з його тілом, бо любов знайде він в цю мить. Амінь ». Тепер все, що вам залишається — зробити так, щоб ваш об’єкт випив цю воду, або ж окропити його.

Ось ще варіант православної молитви про повернення любові чоловіка:

«Господь Бог мій, Захист ти моя, на тебе уповаю! Матір Божа Пресвята Богородиця і святі угодники! Взнаєш свою молитву до Вас, прошу допомоги у Вас у важку хвилину, в поверненні мого коханого, раба Божого (ім’я коханого).

Почуйте ви молитву мою грішну, не залишайте прохання моє гірку без уваги. Господь, Матір Божа і Святі угодники, прошу, поверніть мого улюбленого (ім’я коханого), Амінь. Амінь. Амінь ».

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!