Начинки для тортів

Начинки для тортів

* Начинки для тортів *

Підберіть начинку підходящу для майбутнього торта виходячи з ваших смакових уподобань, а також конструкції торта.

У багатоярусних тортах можливо використовувати різну начинку в кожному ярусі.

Начинки.

«КАРАМЕЛЬ» Шоколадний бісквіт, просочений ромової просоченням, вершковий крем з додаванням згущеного молока і карамелі.

«ФРУКТОВИЙ» Ванільний бісквіт, просочений сиропом, фрукти: персик, ананас, ківі, за бажанням клієнта – вишня, полуниця.

«Йогуртові» Ванільний бісквіт, просочений фруктовим соком з коньяком, йогуртовий крем, фрукти (персик, ананас, ківі).

«Сирна» Бісквіт, просочений соком з коньяком, сирний крем, родзинки, цукати за бажанням клієнта.

«КАВОВИЙ» Бісквіт, просочений кавовій просоченням з коньяком, суфле з додаванням коньяку, згущеного молока і кавовій витяжки.

«ГОРІХОВИЙ» Безе з волоським горіхом і шоколадом, крем вершковий з додаванням вареного згущеного молока і шоколаду.

«ВАНИЛЬ» Ванільний бісквіт, просочений фруктовим соком з коньяком, молочний крем.

«ПЕРСИКОВИЙ» Маковий бісквіт просочений фруктовим соком, вершки, персик.

«ПРИНЦ» Ніжний шоколадний бісквіт з додаванням натурального чорного шоколаду, коньяку, згущеного молока, настояної на коньяку, вишні, волоського горіха, ванільного крему.

«ВИШНЕВИЙ» Шоколадно-ванільний бісквіт, просочений вишневої просоченням, вершки зі свіжою вишнею.

«П’яна вишня» Шоколадні коржі, просочені вишневим соком з коньяком, вершковий крем з вишнею, настояної на коньяку.

Оформлення торта:

1) Збиті вершки з фруктами

2) Комбіноване (збиті вершки і мастика)

3) Шоколадне (поверхня торта заливається шоколадним ганаш)

4) матичного обтяжка

5) Оформлення білковим кремом

6) Оформлення білковим кремом з мастичними квітами або фігурками

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!