Найсмачніші торти

Найсмачніші торти

Найсмачніші торти

3 склянки 35% -них вершків,

2/3 склянки ванільною цукрової пудри.

Приготування :

1. 150 г шоколаду розтопити, дати йому охолонути, але не до застигання.

2. Яєчні білки збити в пишну піну, потроху всипаючи цукор. Додати розтоплений шоколад і борошно, збити до отримання однорідного тіста.

3. Дві форми змастити маслом і присипати борошном, розкласти в них тісто, розрівняти, випікати в духовці при 180"С до готовності.

4. Остудити, розрізати кожен корж на 2 частини.

5. залишився шоколад розтопити на водяній бані. Вершки збити в пишний крем, потроху додаючи цукрову пудру, розділити на 2 частини. В одну підмішати розтоплений шоколад.

У половину збитих вершків додати розтоплений шоколад, перемішати.

6. Два коржа промазати білим кремом, інші два — шоколадним. Зібрати торт, склавши коржі один на одного. Обмазати боки торта шоколадними вершками, верх — білими, прикрасити торт кондитерськими посипаннями, дати просочитися 1-2 години і подавати.

Торт з шоколадом без випічки

Інгредієнти :

500 г пісочного печива,

200 г вершкового масла,

1 банка вареного сгушенного молока,

1/2 банки сгушенного молока,

2/3 склянки ядер греікіх горіхів,

по 100 г білого і молочного шоколаду.

Приготування:

1. Розм’якшене вершкове масло збити міксером до пишноти, поступово додаючи згущене молоко. Після викласти варене згущене молоко і збивати ще 2-3 хвилини, до отримання однорідного крему.

2. Печиво розкришити, горіхи крупно порубати, викласти в крем і ретельно перемішати. Викласти суміш на тарілку і формувати круглий торт.

Білий і молочний шоколад окремо розтопити на водяній бані.

3. Полити торт молочним шоколадом, після — білим, кінчиками вилки або шпажкою зробити розводи.

4. Прикрасити верх торта волоськими горіхами. Залишити торт для просочення на 2-3 години при кімнатній температурі, потім до подачі прибрати в холодильник.

Торт «Чорнослив у шоколаді»

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!