Рецепт грецького салату

Рецепт грецького салату

Рецепт грецького салату

Класикою овочевого салату є грецький салат. Саме його я найчастіше замовляю в кафешках і ресторанчиках. Випробувала вже не один десяток різних рецептів грецького салату — кожен кухар готує його по різному, у кожного є своя родзинка в інгредієнтах і способі їх нарізки.

Цей легкий на смак салатик досить пікантний на смак, оскільки в ньому присутній сир фета і маслини. А легка заправка з лимонного соку і оливкового масла підкреслює і підсилює і без того чудовий смак грецького салату.

Зі зрозумілих причин цей салат найпростіше готувати влітку, коли овочі в самому розпалі.

Час приготування: 15 хв.

    Сыр Брынза или Фета 200 гр. Соль Молотый черный перец Оливковое масло Сок 1 лимона

  1. Всі інгредієнти необхідно нарізати кубиками однакового розміру.
  2. Маслини розрізати на 4 частини
  3. Посолити, поперчити.
  • Заправити оливковою олією і лимонним соком. 
  • У рецепт цього грецького салату крім основних овочів рекомендую додати пекінську капусту або листя салату, які бажано рвати руками, а не різати ножем. Смак салату можна урізноманітнити колечками ріпчастої цибулі.

    (Голоси: 3. середній бал: 5,00 з 5)

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!