Рецепт приготування сирників

Рецепт приготування сирників

Рецепт приготування сирників

В и знаєте, яке блюдо одне з найпопулярніших у світі.

А який рецепт найчастіше шукають в пошуковій системі.

Д а, як ви вже, напевно, здогадалися — це всіма улюблений рецепт сирників.

Причому приготувати їх можна абсолютно різними способами.

Н іже наведені деякі з них.

Сирники звичайні

Інгредієнти:

  • 0,5 — кілограма, бажано домашнього, сиру
  • 2 яйця
  • 3 великих л. крохмалю
  • 3 великих л. крупи манної
  • 2 жменьки цукру
  • 3 -4 ст. ложки сметани
  • підлога — склянки води
  • щіпка солі
  • Процес приготування:

    З перемішують до однорідної маси за допомогою вилки:

  • сир
  • манною крупу
  • крохмаль
  • яйця
  • дрібку солі
  • дрібку цукру
  • З атем вологими руками формуємо сирники і обсмажуємо, (без панірувальних сухарів), на рослинному маслі.

    Складаємо сирники в каструльку і щедро посипаємо цукром.

    Сметану розводимо водою, до рідкої консистенції, поливаємо зверху і кип’ятимо із закритою кришкою на маленькому вогні протягом 5 — 10 хвилин.

    На завершення викладаємо сирники на блюдо.

    Рецепт сирників «Повітряні»

    Інгредієнти.

    • 200 грам сиру
    • 5 ст. ложок борошна
    • 2 ст. л. цукру
    • 2 столових ложки сметани
    • 10 грам соди
    • одне яйце
    • рослинне масло
    • щіпка солі
    • Процес приготування:

      П еретіраем сир через сито.

      Дана процедура не завжди обов’язкова, але зате бажана.

      Швидко змішуємо всі інгредієнти, тільки соду при цьому не гасимо. і замішуємо однорідне м’яке тісто.

      Змащуємо тісто і руки рослинним маслом, відриваємо від тесту маленькі шматочки і робимо кульки.

      На завершення викладаємо сирники на деко, змащене маслом, на великому відстань один від одного і випікаємо до золотистого кольору при 180 градусах.

      Рецепт сирників «Бананові»

      Інгредієнти:

      • один банан
      • 250 — 300 грам сиру
      • 2 столові ложки борошна
      • 2 чайні ложки меду
      • одне яйце
    • щіпка солі
    • Процес приготування:

      Р азмінаем виделкою банан і з’єднуємо з сиром.

      Додаємо збиті яйця, дрібку солі, мед, просіяне борошно, і добре перемішуємо.

      Потім беремо формочки, бажано силіконові, і наповнюємо сирною масою.

      Ставимо в мікрохвильову піч на 4 хвилини.

      Також можна запекти сирники в духовці протягом 15 — 20 хвилин.

      Сирники з маком

      Інгредієнти:

      • 0.5 кг. — Сиру
      • 4 ст. ложки цукру
      • 3 ст. ложки крохмалю
      • 2 — 3 столових ложки манної крупи
      • 2 яйця
    • 0,5 — склянки маку
    • 100 грам вершків або сметани
    • 2 ст. л. борошна
    • одна столова ложка кокосової стружки
    • рослинне масло
    • Процес приготування:

      П еретіраем сир з цукром, потім додаємо манну крупу, крохмаль, збиті яйця і замішуємо однорідну масу.

      Беремо столову ложку приготованої сирної маси, обвалюють у муки і формуємо диск.

      Укладаємо на нього половину маленької ложки маку, защипуємо краю і знову обвалюють у борошні.

      Обсмажуємо на олії до золотистої скоринки.

      Перекладаємо сирники у вогнетривку ємність.

      Сирники «П’яні»

      Інгредієнти:

      • 450 грам сиру
      • 2 столові ложки цукру
      • 60 гр. борошна
      • 200 гр. сметани
    • 50 мілілітрів вершків
    • 2 пакетики ванільного цукру
    • 2 столові ложки коньяку
    • одне куряче яйце
    • одна жменька родзинок
    • Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!