рецепт приготування сирників

рецепт приготування сирників

Більшість початківців господарок задаються питанням, як зробити сирники, які інгредієнти для цього слід використовувати, щоб страва вийшла ароматним і смачним. У кулінарному мистецтві, якому вже кілька тисяч років, сирники займають одне з почесних місць. Як зробити сирники. головне – це правильний вибір всіх компонентів, особливо сиру. За своєю консистенцією він не повинен бути занадто вологим, тому зайву сироватку попередньо зливаємо.

Найкраще купувати сир з високою жирністю, тоді сирники виходять ніжними і соковитими на смак. Протертий через сито сир зробить Ваше частування повітряним, і додасть йому гарний зовнішній вигляд.

Найпростіший рецепт приготування сирників включає такі інгредієнти, як сир або сирну солодку масу, борошно, цукор і яйця. З’єднуємо всі компоненти в глибокій мисці і ретельно перемішуємо, щоб отримати однорідну консистенцію. Якщо замість сиру Ви використовуєте солодку сирну масу, цукор можна не додавати.

Потім необхідно змочити в холодній воді столову ложку, з її допомогою будемо формувати сирники. Набираємо в ложку сирну масу і формуємо невеликі биточки напівкруглої форми, готовий сирник викладаємо в борошно. Беремо глибоку сковороду, наливаємо рослинне масло і нагріваємо.

У розпечене масло розкладаємо, обкачані в пшеничній муці биточки. Обсмажуємо з двох боків до появи рум’яної скоринки. Начинка сирників може бути різною, все залежить від Ваших переваг і фантазії.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!