Рецепт салату з консервованими печерицями

Рецепт салату з консервованими печерицями

Рецепт салату з консервованими печерицями

Салат з консервованими печерицями

palitra-vkusov.ru/ Дуже простий салат з картоплею, яйцями та консервованими печерицями.

Подскажите какой нибудь салат з консервованими печерицями. Що небудь простіше.

САЛАТ апетитно

Зелений горошок, варена курка (порізати) сир потерти, мариновані гриби (порізати) .Заправіть майонезом. Кількість інгредієнтів довільне.

САЛАТ простацькі

300г грибів розрізати на 4 частини і сваріть.Водой від грибів ошпарити на 15 хвилин порізану кільцями цибулю (1 цибулина) .Сваріть і порізати 5 яєць і додати банку кукурудзи. Все змішати і заправити майонезом.

САЛАТ"Смертельний номер"

Шари (укладати в глибоку салатницю):

1 — капелюшками вниз укласти гриби, мариновані

2 — цибуля (заздалегідь порізати півкільцями, замаринувати в оцті навпіл з водою і після віджати), майонез,

3 — моркву на крупну тертку,

4 — мариновані огірки (порізати тонкими кружечками), майонез,

5 — шар рубаного м’яса, майонез,

6 — плавлений сирок (на тертку), майонез,

7 — картопля (на тертку), майонез,

8 — яйця (дрібно порубати) майонез

Накрити великою плоскою тарілкою і перевернути на неї салат перед здивованими гостями.

САЛАТ "ГРИБНА ПОЛЯНКА"

300г цілих маринованих грибів

2-3 варені картоплини

свіжа зелень (кріп, петрушка, цибуля)

майонез

Салат викладається шарами у такій черговості:

1 шар — натертий на крупній тертці картопля + майонез

Два шар — подрібнене будь способом яйця + майонез

3 шар — нарізаний огірок

4 шар — нарізане дрібно куряче м’ясо + майонез

4 шар — натерта на дрібній тертці моркву

5 шар — подрібнена зелень

6 шар — цілі мариновані гриби капелюшками вгору.

Залиште салат в холодильнику на 1-2 години для просочення. Дуже смачно.

  • Салат із сиру з печерицями
  • Голландський сир натерти на тертці, збити з майонезом і червоним перцем. Рубані мариновані гриби і нарізаний соломкою солодкий стручковий перець залити сирною масою і перемішати. Дати охолонути в холодильнику.

    200 г сиру, 1 солодкий перець, 100 г грибів, 3 зубки часнику, ч.л. корисного перцю, 200 г майонезу

    Салат мінський

    Відварені м’ясо, картоплю і мариновані печериці нарізають соломкою. З’єднують з рубаним солоним огірком і нарізаним півкільцями солодким цибулею. Змішують зі сметаною і гірчицею, викладають гіркою і дають постояти.

    Посипають зеленню.

    250 г картоплі, 200 г краєчка, 100 г грибів, 1 солоний огірок, 1 цибулина, 100 г сметани, 2 ч.л. гірчиці

  • Печериці, цибуля ріпчаста, яловичий язик, огірки мариновані-все ріжеться соломкою, заправляється олією і гірчицею.
  • Салат "Фламінго"
  • У сковорідці в рослинному маслі обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю, додаємо консервовані печериці без рідини (можна узяти свіжі, тільки метушні більше), обсмажуємо їх разом з луком, через деякий час туди ж викладаємо квасоля, виливаємо рідину з-под печериць і тушкуємо до повного її випарювання. Зняти, остудити, заправити майонезом, виклали в салатницю і — на стіл. Можна все приготувати заздалегідь, а майонезом заправити безпосередньо перед подачею на стіл.

    квасоля консервована червона у власному соку 1 банка

    шампіньйони консервовані 1 банка

    Салат "Янтарний берег"

    Консервовані шампіньйони і солоний або маринований огірочок нарізати кубиками. Яйце зварити і покришити, цибуля попередньо ошпарити і теж дрібно нарізати, додати кукурудзу, заправити майонезом, сіль і перець за смаком.

    шампіньйони консервовані 1 банка

    кукурудза консервірованнная 1 банка

    цибуля ріпчаста 1 шт.

    огірок солоний або маринований 3 шт.

    майонез 1 банка

    Салат "Листковий з маринованими печерицями"

    1 баночка маринованих шампіньйонів (250-300 гр),

    маслини без кісточок (150 гр),

    2 яйця

    2 маленьких картоплини,

    1 склянка (200гр) очищених волоських горіхів,

    майонез,

    Картопля і яйця відварити, остудити і очистити. Волоські горіхи розламати на шматочки і трохи обсмажити. Маслини розрізати на два половинки.

    Салат укладати шарами. Кожен шар, промащувати майонезом, крім верхнього.

    Перший (нижній шар) — картопля, натертий на крупній тертці,

    Другий шар — маслини,

    Третій шар — яйця, натерті на крупній тертці,

    Четвертий шар — мариновані печериці, розрізані на половинки, один грибок залишити ні розрізаним для прикраси зверху,

    П’ятий (верхній шар) — волоські горіхи.

  • Грибний салат "По-русски".
  • Склад:

    150г маринованих грибів, 2картофеліни, 1луковіца, 100-150г свіжої капусти, 1зубчік часнику, лимонний сік і сіль — за смаком.

    Приготування:

    Картоплю відварити в мундирі, очистити.

    Гриби і картоплю нарізати скибочками, цибулю посікти, часник пропустити через прес. Капусту тонко нашаткувати і перетерти з сіллю (щоб пустила сік).

    Подрібнені продукти змішати, полити лимонним соком, посипати зеленню. Також можна збризнути вирощує. маслом, підсолити і поперчити — це як більше припаде до смаку.

    Салат ГОСТИНИЙ ДВІР

    СКЛАД:

    300г маринованих грибів, 2 варені яйця, 2-3 солоних огірки, 1 цибулина 2 відварені картоплини, растіт.масло, майонез, зелень.

    ПРИГОТУВАННЯ:

    Гриби нарізати соломкою. Цибулю дрібно порубати, спасерувати на олії. Картопля, яйця і огірки нарізати дрібними кубиками.

    Підготовлені продукти з’єднати, заправити майонезом, посипати зеленню.

    P.S. У перший раз я готувала точно за рецептом (тільки кол-во продуктів у мене було інше, бо компанія була велика), але, спробувавши салатик, я зрозуміла, що чогось мені хотілося б в след.раз додати. З тих пір в цибульну засмажку я додаю моркву (теж обсмажую).

    Так мені здається смачніше і яскравіше.

  • Гриби смачні при будь-якому розкладі, але можна поізвращаться з цибулькою, огірочками-помідорчиками, спеціями, і т.д. Можна гасити, смажити, варити. а от я пораджу паніровці зробити кукурудзяним борошном або манкою.
  • Спробуй — пальчики оближеш!

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!