Рецепт салату зі шпинатом

Рецепт салату зі шпинатом

Рецепт салату зі шпинатом

Сьогодні хочеться продовжити тему теплих салатів і поділитися з вами, дорогі читачі, низькокалорійним теплим салатом зі шпинатом. На відміну від теплого салату з гарбузом. теплий салат зі шпинатом не підійде в якості основної страви, зате ви можете його використовувати для смачного перекушування або як доповненням до обіднього столу. Цей салат просто джерело вітамінів. в яких наш організм потребує завжди, а взимку особливо!

Про корисні властивості шпинату можна говорити дуже довго. Цей дивовижний листової зелений овоч, підкорив своїм незабутнім смаком багатьох людей з різних країн світу. Хоча сам шпинат родом з Персії.

Як і всі листові овочі, шпинат містить мінімальну кількість калорій, так що при його регулярному вживанні, можна позбутися зайвих сантиметрів на талії. Також шпинат багатий складними вуглеводами, а це означає, що відчуття ситості залишиться з вами на довгий час.

Шпинат зміцнює імунітет і робить організм більш стійким до різних вірусів і інфекціям. Взимку для нас це особливо важливо, адже швидко підняти імунітет — основне завдання для нашого здоров’я в холодну пору року. Більше того, шпинат діє як м’який проносний засіб.

Тому людям, що страждають запорами. цей зелений лікар буде особливо корисний.

Також шпинат зміцнює серцево-судинну систему, нормалізує кров’яний тиск.

Але є ще одне дуже корисна властивість шпинату, яке полюбилося саме жінкам: шпинат продовжує молодість клітин, запобігаючи раннє старіння організму!

Після всього вищесказаного, я впевнена, що всім захочеться приготувати теплий салат зі шпинатом. Залишилося тільки дізнатися

рецепт Теплого салату зі шпинатом:

Інгредієнти:

  • Шпинат — 1 кг (цілком можна використовувати і заморожений продукти),
  • Ізюм — 50 гр.
  • Кедрові горішки — 3 стол.ложки
  • Рослинна олія — ​​1-2 столові ложки.

Приготування:

  1. Промиваємо шпинат холодною водою,
  2. Відрізаємо жорсткі частини і кидаємо в гарячу воду.
  3. Як тільки шпинат потоне, відразу знімає з вогню і зливаємо на друшляк.
  4. Ізюм замочуємо в гарячій воді.
  5. Коли шпинат трохи охолов, ріжемо його на великі частини.
  • Ядерця кедрових горішків обсмажуємо на будь-якому рослинному маслі, щоб посилити їх смак і аромат. А з оливковою олією цей салат має непередаваний смак!
  • Тепер зливаємо воду з родзинок, ретельно його промиваємо і обсушуємо на паперовому рушнику.
  • Нам тільки залишилося змішати шпинат, родзинки і горішки.
  • Трохи солимо (якщо ви не перейшли на солі дієту), перчимо і викладаємо в тарілку.
  • Можна прикрасити блюдо гілочкою перцевої м’яти — за вашим бажанням.
  • Супер-швидкий рецепт приготування теплого салату зі шпинатом, чи не так? Якщо у вас зовсім немає часу готувати, а відчуття голоду стає нестерпним, ніж жувати бутерброд, від якого неодмінно надалі наберуться зайві грами, краще приготувати салат зі шпинатом по даним рецептом. Так ви не тільки не наберете у вазі, але й принесете користь своєму здоров’ю, а також продовжите свою молодість!

    А якщо вам на перекус захочеться чогось солоденького, то ви можете приготувати салат зі шпинату з полуницею і волоськими горіхами — незабутній смак! Спробуйте:

    А «Живи легко! »Бажає вам приємного апетиту!

    Сайт оновлюється щодня. Підпишись і отримуй нові статті на пошту:

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!