Рецепт тижні. Карамелізовані яблука

Рецепт тижні. Карамелізовані яблука

Рецепт тижні. Карамелізовані яблука

Не всі діти люблять фрукти і якщо ваш юний вередник не виняток, то сьогодні ми допоможемо вам приготувати яблука так, що перед їх красою та ароматом не встоїть навіть самий ідейний «противник» здорової їжі. Зустрічайте – карамелізірование яблука з начинкою.

Вам знадобиться:

  • 1-2 яблука;
  • 100 р тростинного цукру або цукрової пудри;
  • 2 столові ложки рослинної олії;
  • гілочка розмарину;
  • сік половинки лимона;
  • кориця;
  • чорнослив, курага, горіхи.
  • Як приготувати:

    Розтопіть половину кількості цукру у воді, додайте рослинне масло і зробіть карамель.

    Очищені яблука тушкуйте хвилинку в карамелі з гілочкою розмарину, додайте сухофрукти та горіхи.

    Через хвилину додайте в яблука залишок цукру або цукрової пудри, сік лимона і корицю.

    На яблука викладіть сухофрукти та горіхи, прикрасьте меленою корицею гілочкою м’яти і розмарину і подавайте.

    Кулінарний рада. яблука можна при бажанні замінити грушами, ананасом або персиком, а замість сухофруктів і горіхів можете добавітьсушеную журавлину, фініки, цукати, мигдальні пластівці.

    Приємного вам апетиту і смачних вихідних!

    Не знаєте, що приготувати? Читайте нашу рубрику 5 рецептів

    Ще більше рецептів читайте в розділі Дитяче харчування

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!