Салат з курячим філе і ананасом

Салат з курячим філе і ананасом

Салат з курячим філе і ананасом

Anet

Сьогодні на сніданок зробила такий смачний салатик! Наскільки він легкий і чудовий для початку нового дня! Навіть сесія, яка починається в цей день не змогла зупинити мене готувати смакоту. І ніколи, ніщо не зупинить! Адже як впливає гарне пробудження і їжа на позитивний настрій.

Дуже ніжним і злегка пряним виходить куряче філе для салату. Усім нам відомо, що ця частина пташиної тушки досить таки вибаглива в приготуванні, але дотримуючись всього кілька пунктиків, ви зможете отримати ідеальний результат.

Привчаю себе до зіре і шукаю рецепти, де б вона смачно звучала. В даном салаті вона йде без попереднього обсмажування і не перебиває загальний смак салату. Мені здалося дуже до речі і добре її застосували тут.

Інгредієнти на дві порції :

  • 1 шматок курячого філе;
  • дві щіпки зіри;
  • 200 грам консервованих ананасів;
  • цедра з половини лайма;
  • 2 пера зеленої цибулі;
  • 4-5 гілочок кінзи;
  • рослинне масло;
  • кориця, дрібна сіль;
  • чорний перець.
    1. Куряче філе відбийте злегка молотком з того боку, де плівочка. Натріть дрібною сіллю і корицею.

    Розігрійте в сковороді олію і обсмажте філе по 2-4 хвилини з обох сторін. Час обсмажування залежить від того наскільки шматок філе товстий. Якщо ви відбили його так, що товщина його скрізь однакова і невелика, то 3 хвилин точно вистачить. Перекладіть його в тарілку, накрийте фольгою і залиште на 10 хвилин.

  • Ананаси наріжте на шматочки, викладіть на тарілки, посипте зирой і рубаною зеленню. Наріжте курку тонкими смужками і викладіть поверх ананасів.
  • Прикрасьте цедрою лайма і подавайте поки курка ще тепла.

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!