Салат з курячої грудки з овочами

Салат з курячої грудки з овочами

Салат з курячої грудки з овочами

Вкотре переконуюся, що прості страви, як правило, надовго входять в домашнє меню. Не обтяжуючи себе довгим стоянням біля плити, можна приготувати смачний, корисний, чудовий салат з курячої грудки з овочами .

перець болгарський червоний — 2 шт .;

огірок свіжий — 2 шт .;

лимонний сік — 1-2 ст. л .;

кунжут — 2 ст. л .;

олія оливкова — 3 ст. л .;

часник — 2 зубчики;

сіль, чорний перець — за смаком.

Відварити курячу грудку, щоб вона була ніжна і соковита, досить відварити протягом 15-17 хвилин, чим довше варити, тим жорсткіше вона буде.

Нарізати соломкою червоний перець і огірок.

Варене куряче філе обробити на волокна.

Щоб розкрити аромат зерняток кунжуту більш повно, обсмажити його на сухій сковороді протягом 1-2 хвилин.

Приготувати заправку для салату з курячої грудки і овочів. Подрібнити часник і додати його в суміш оливкової олії і лимонного соку, розмішати.

Змішати курячу грудку і овочі, посолити, поперчити, полити салат ароматною заправкою.

Викласти салат з курячої грудки і овочів в тарілку, посипати кунжутом і подати до столу.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!