Що приготувати з вафельних коржів

Що приготувати з вафельних коржів

Що приготувати з вафельних коржів

Думаю, що всі знають вафельний тортик зі згущеним молоком. Але з використанням вафельних коржів можна приготувати і інші страви. Взагалі зараз у продажу є велика кількість різних вафельних виробів — коржі круглі, квадратні, маленькі овальні та круглі, "кульочки", Трубочки і т.д. Я найчастіше використовую квадратні коржі, мені найбільш зручно готувати саме з ними.

Хочу поділитися з вами кількома рецептами і сподіваюся, що вони комусь знадобляться.

Отже, дуже проста закуска, яка швидко готується і не вимагає великих зусиль. Беремо квадратний вафельний корж, плавлений сирок, варене яйце, часник, трошки майонезу і крабові палички.

лавлений сирок натерти на дрібну тертку, яйце теж натерти, часник пропустити через землянку, додати трохи майонезу і все добре перемішати. Корж злегка збризнути водою, щоб його можна було скрутити в рулет. Намазати на корж сирно-яєчну масу, на край покласти крабові палички і згорнути рулет.

Дати трошки постояти і нарізати. Є краще відразу ж, щоб вафля не надто розкисла.

Крім того, робила рулет з м’ясним фаршем. Перемеленное м’ясо посмажила з цибулею і потім намазала на вафельний корж і знову ж згорнула рулетом і нарізала.

Один час досить часто готувала такі "пеньочки" — На вафлю намазати картопляне пюре, по краю покласти сосиски, скрутити в рулет, нарізати, кожен кружечок вмочити в яйце, збите з молоком і обсмажити на олії. Подавати краще гарячим.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!