Смажена картопля

Смажена картопля

Смажена картопля

Як і скільки смажити картоплю, як смачно і правильно приготувати картоплю з грибами — прості рецепти смаженої на сковороді картоплі

Смачний смажену картоплю – улюблене блюдо багатьох людей. Апетитні золотисті гарячі скибочки з хрусткою скоринкою і неймовірним ароматом відмінно підійдуть для сімейного обіду або вечері. Але от питання – як смажити картоплю правильно, щоб вона вийшла саме такою?

Якою має бути сковорода, скільки картоплю смажити за часом і чи потрібно знати якісь особливі секрети приготування?

Сайт «Їмо Будинку!» розповість, як смажити картоплю правильно, і поділиться з вами безліччю цікавих рецептів цієї страви.

Як приготувати картоплю смачно, знає кожна досвідчена господиня. Смажена картопля краще приготувати на чавунній толстостенной сковороді. Про те, скільки картопля повинна знаходитися на вогні, щоб придбати «правильний» колір і смак, що краще вибрати для смаження – сало, рослинні масла або тваринний жир, як смажити картоплю на сковороді або в духовці і з чим страву краще подати на стіл, докладно розповідається в рецептах даного розділу. Ви дізнаєтеся, як приготувати картоплю смажену традиційну, як картоплю смажити з грибами або м’ясом, з наших фоторецепти. Детальний опис кожного етапу приготування не залишить питань навіть у недосвідчених господинь. У картоплю можна додавати кільця цибулі і часник, зелень і овочі.

Готову страву розкладають по тарілках або подають прямо в сковороді, щоб золотисті скибочки не встигли охолонути. Якщо у вас є свої оригінальні рецепти, як смажити картоплю, поділіться своєю майстерністю з нашими користувачами.

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!