Суп з маринованими опеньками

Суп з маринованими опеньками

Суп з маринованими опеньками

Час приготування: 40 хв

Cуп з маринованими опеньками — дуже ароматний і смачний суп, встояти перед яким не зможе жоден любитель грибочків. Якщо в холодильнику є баночка маринованих опеньків — сміливо готуйте!

Опис приготування:

Моя сім’я дуже любить збирати гриби, зокрема — осінні опеньки, тому у нас в холодильнику завжди є мариновані опеньки, і ближче до весни виникає дилема — як їх скоріше використовувати, поки не почався новий грибний сезон? Універсальний спосіб — це суп з маринованих опеньків. Готується він досить просто, всього з декількох доступних інгредієнтів, але виходить — дуже смачним. Розповідаю, як приготувати суп з маринованих опеньків, сподіваюся рецепт вам знадобиться:

Для початку натираємо цибулю і моркву, бажано якомога дрібніше.

Далі нарізку слід обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору, після чого на пару потрібно висипати гриби в сковороду з підсмаженими овочами.

У киплячу воду слід викласти "сковорідку" і додати трохи селери.

Жирними вершками залийте суп, поставте його на маленький вогонь.

Любителі зелені можуть сміливо додавати в суп петрушку або кріп.

Після того, як вода наполовину википить, додаємо заздалегідь натертий сир.

Дамо супу настоятися протягом 10 хвилин і можна подавати до столу!

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!