Торт «Мурашник» з печива

Торт

Торт "Мурашник" з печива

50 г

Приготування:

Змішуємо в глибокій мисці сметану з цукром. Коли цукор розчиниться, додаємо печиво (50 г залишаємо для прикраси) і гарненько перемішуємо. Залишаємо дану суміш на 1 годину.

Після закінчення зазначеного часу, беремо невелику миску, змащуємо її олією або застилаем всередині харчовою плівкою, і викладаємо в неї нашого трохи розмокле печиво. Тепер накриваємо миску тарілкою і відправляємо в холодильник на 2-3 години, щоб печиво остаточно розмокнуло і щоб торт прийняв потрібну нам форму.

Дістаємо нашу миску з майже готовим тортиком, накриваємо зверху красивим стравою і перевертаємо. Торт майже готовий! Залишається тільки його прикрасити.

Розтоплюємо шоколад і поливаємо хаотично, зверху посипаємо волоськими горіхами, по кантики викладаємо залишився печиво.

Торт Мурашник з печива вийшов дуже красивим, ефектним, а головне швидко приготованим, без випічки і дуже смачним! Мої гості не всі здогадалися, що торт з печива))) Смачного!

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!