Випічка з сиру

Випічка з сиру

Випічка з сиру

Не завжди смачне і корисне блюдо повинне складно готуватися, випічка з сиру це підтверджує. Багато господинь щось печуть тільки у свята і по пришестя рідкісного бажання здивувати рідних і близьких. Але сир, в не залежності від ваших навичок готування, здатний подарувати радість від поглинання страви абсолютно кожному, головне мати в запасі кілька простих рецептів.

випічка з сиру рецепти з фото

Сьогодні жіночий журнал вирішив розповісти вам про один найпопулярнішому, самому простому і перевіреному рецепті, який ви зробите за півгодини. Ми покажемо, що випічка з сиру і кефіру може бути дуже простий і шалено смачною. Приготуємо запаморочливий пиріг з сиру з родзинками, горіхами і бананом, який набагато праздничней, ніж приїлися сирна запіканка.

Швидка випічка з сиру можлива і зараз ви прочитаєте про неї. Ось кілька позитивних сторін приготування пирога, крім швидкості, про яку ми згадали. Отже, пиріг з’їдять абсолютно всі, навіть ті, що стежать за фігурою, не люблять сир і не бажають торкатися до надлишково солодкого або мучному.

Не було ще такого випадку, щоб випічка простояла хоча б день.

Так само кулінарія випічка з сиру дозволяє господарці класти в начинку все, що їй прийде в голову. Це такий молочний продукт, який чудово поєднується абсолютно з будь-яким інгредієнтом – ви можете змішати його з варенням, а можете навіть морквини натерти, будь-який каприз. Таким чином, можна і солодкість коригувати.

Кислі ягоди або банальний лимон, зробить пиріг пікантним і оригінальним.

Ну і страви з сиру випічка, якою ми зараз вам запропонуємо, дозволяє зробити товстий шар начинки і тонкі шари тіста зверху і знизу, на зразок того що описувався в статті тісто для піци на кефірі. Зрозуміло, всі ми любимо начинку, а ось тісто теж смачне, то краще ще сирка з’їсти. Так от, в даному випадку тісто просто дозволяє зробити начинку щільніше, що не розтікається і не відволікає від прекрасного смаку молочного продукту. Якщо готові приступити, читайте далі і готуйте список для магазину:

Так як нашою метою є смачна випічка з сиру, потрібно купити сам сир. Якихось особливих вимог до нього немає, але все ж деякі нюанси необхідно враховувати. По-перше, він повинен бути жирним, чим жирніше, тим краще. Купуйте як мінімум пів кілограма. Купуйте саме сир, а не сирну масу. Ну і найважливіше – вологість.

Якщо вам здається що в ньому занадто багато рідини, стікає і капає, покладіть в марлю і дайте трохи повисіти над мисочкою, але не пересушуйте.

  • У тих же випадках, коли навпаки, вам здається, що начинка буде суха, купіть трохи сметани. Випічка з сиру і сметани буде ніжніше і соковитіше, особливо якщо спочатку все сухувато.
  • Так само нам знадобиться вершкове масло 72% жирності. Покладіть його в морозилку, нехай перетворитися в крижаній камінь. Масла потрібно 100гр.
  • Так само потрібно не велика кількість борошна. Особливих вимог до неї немає, потрібно буде близько 1 склянки
  • Купуйте курячі яйця, потрібно 2 – 3, але якщо ви, або ваші близькі їх не їсте, випічка з сиру без яєць вийде не гірше, хіба що крохмалю потрібно дещо більше
  • Крохмаль. Потрібно буде 1 столова ложка
  • Ну і, звичайно ж, цукор, приготуйте 3 – 4 столові ложки. Самі визначите необхідну кількість підсолоджувача, залежно від конкретних переваг вашої родини
  • Залишилося визначитися з пікантними складовими начинки, адже в сир краще додати щось ще, щоб ваш чоловік сказав ласкаві слова після їжі. Перевіреним варіантом є горіхи, родзинки, лимонна цедра, смородина і т.д. Прекрасної виходить випічка з сиру і яблук – в міру кисла, в міру солодка.
  • Ми пропонуємо вам кинути половинку банана. Він є в будь-який час року, досить вологий, для того щоб поліпшити смакові якості пирога.

    Сир це кисломолочний продукт, який дуже корисний для нашого організму. Крім великої кількості незамінних амінокислот і мікроелементів, в ньому міститься багато білка. І особливість даного білка в тому, що він краще засвоюється. Навіть краще ніж білок в м’ясі – курці, яловичині і так далі.

    Коли всі складові частини куплені, готові, викладені на столі, можна приступати до їх змішування. Якщо у вас буде не випічка з сиру в хлібопічці, то доведеться все робити руками. Почнемо зі змішування складу для тіста.

    Саме так «змішування складу», Так як у нас швидкий варіант, його не потрібно замішувати і не потрібно додатково зволожувати молоком або кефіром.

    Беремо дрібну тертку і натираємо на ній 2/3 замерзлого вершкового масла. Після цього висипаємо в масло склянку борошна і перемішуємо. Деякі ще кидають в миску чайну ложечку розпушувача. Але якщо ви впевнені в своїх силах і в те, що ваша домашня випічка з сиром і так вийде відмінною – обходитесь без розпушувача.

    На цьому з тестом все, нам саме суха суміш і потрібна.

    Переходимо до змішування начинки в окремій ємності. Вивалюємо в неї наш сир, засипаємо крохмаль і вбиваємо два яйця. Так як у нас готується випічка з сиром і сметаною, додаємо туди ж столову ложку сметани, можна пожирнее.

    Засипаємо цукру не велика кількість, дрібно ріжемо на шматочки банан, або розчавлює виделкою, сипем родзинки, горіхи і все, що є підходящого під рукою.

    Якщо у вас буде випічка з сиру з яблуками, то краще крім них ні чого не кидати. Вони самі по собі соковиті і можуть створити надлишок вологи, особливо з бананом їх не поєднуйте. До яблук, крім горіхів, краще ні чого не додавати.

    Ну що ж, інгредієнти готові, змішані, розкладені по двох мисок і майже готові до термічної обробки. Але спершу необхідно підготувати ємність для випікання.

    Краще якщо вона буде не велика, висока, круглої форми. Ті господині, у яких буде випічка з сиру в мультиварки, можуть не турбуватися про те, що всі пригорить, можуть розслабитися і почитати до чого сняться кішки. наприклад. Решта повинні обробити дно форми маслом, скропити водою або покласти на саме дно прокладку з паперу дл випічки.

    Так як нижній шар у нас з сухого тіста, потрібно запобігти можливому пригорання і прилипання.

    Тепер подумки ділимо нашу ємність з тістом на три частини і дві третини акуратно викладаємо на дно форми для запікання. Прирівнюємо лопаткою і дивимося, щоб ні де не було грудочок. Подібна випічка з сиру для хлібопічки ідеально могла підійти, але, на жаль, цей корисний агрегат є не у кожної жінки на кухні.

    Обходимося власними руками.

    Тепер акуратно, по частинах, використовуючи лопатку або велику ложку, викладаємо на перший шар начинку. Розрівнюємо, стежимо, щоб тісто в нижній частині истончить, якщо готується випічка з сиру для дітей, то це особливо важливо. Вони не люблять пригорілі або навпаки, не дожаренние шматочки їжі.

    Коли вся начинка пирога на місці, переходимо до заключного кроку.

    А саме посипаємо зверху залишилася однією третиною тесту. Знову ж розрівнюємо, щоб ні де, ні чого не виступало. Для того щоб не пересихали шари тесту, можна зверху ще трошки покришити масла або навіть змастити тонким шаром сметани.

    Вийде проста випічка з сиром, яка не втратить своєї соковитості в процесі термічної обробки.

    Залишилося розігріти вашу духовку приблизно до 180 – 220 градусів і поставити туди форму для випікання. Тримати її необхідно близько 20 хвилин і не має особливого значення випічка з кислого сиру у вас або зі звичайного. Час обробки може змінюватися, тільки якщо у вас газова духовка.

    У ній все відбуватиметься трохи довше, може знадобитися 40 – 50 хвилин.

    Як тільки час пройде, ви побачите підрум’яниться поверхню, потикати паличкою, перевіряючи готовність – можна діставати їх духової шафи. Не поспішайте кликати рідню до столу, поки випічка з сиру фото з журналів не нагадує. Для безпечного вилучення з форми і нарізування на красиві шматочки необхідно дати повністю охолонути, після чого нарізати і прикрасити варенням або джемом.

    Так само ви можете продовжити самостійні експерименти з використання цього корисного і смачного молочного продукту. Дуже популярно серед ласунів листкове тісто випічка з сиром, яка робиться не на багато складніше ніж звичайне листкове тісто. Потрібно просто змішати звичні інгредієнти з сирною масою або з не сильно сухим сирком.

    Просто перемішуючи разом тісто і сир, а не розділяючи його на окремі компоненти, як ми робили в рецепти про пиріг, можна смажити і запікати абсолютно все, що вам захочеться. Може бути, випічка з сиру пончики, печиво, запіканка, кекси і тому подібні ласощі. Головне обзавестися нормальної духовкою, хлебопечкой або мультиваркою.

    Виходить чудове випічка з сиру печиво, якщо вбивати в нього не цілком яйця, а тільки жовток. Так само жовтком можна казати печиво зверху, щоб вийшла апетитна, хрумка, блискуча скоринка. Продуйте, знаходьте свої комбінації продуктів, радуйте себе вдячними посмішками гостей і родичів по крові. Ось ще кілька сайтів, які можуть вам стати в нагоді

    Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!