Запечене м’ясо «М’ясні кишеньки»

Запечене м'ясо

Запечене м’ясо "М’ясні кишеньки"

Вітаю, дорогі читачі «Кулінарної сторіночки»! Напередодні такого чудового свята, яке є найголовнішим у нашій країні, та й в усьому світі, я хотіла б з Вами поділитися дуже смачним рецептом.

Адже завтра, коли ми віддамо данину пам’яті нашим ветеранам, у нас є можливість продовжити відпочинок на природі. Вже весна, сонце, повітря, пікніки! І якраз можна приготувати запечене м’ясо на грилі. Не будете ж ви балуватися тільки салатами!

На природі завжди такий апетит розігрується. А готувати шашлики колись, з ними потрібно ще повозитися.

А тут запечене м’ясо. можна і на сковороді, якщо гриля немає. Але факт, вам блюдо дуже сподобається!

Запечене м’ясо «М’ясні кишеньки»

Необхідні інгредієнти:

Корейка 6-7 шматочків,

Сіль.

Для начинки:

300 грамів адигейського сиру або бринзи,

1 яйце,

Чорний мелений перець,

Сіль.

Для масла:

100 грамів вершкового масла,

½ пекучого перцю,

Пучок м’яти і меліси,

2 зубчики часнику.

Спосіб приготування:

1.Натіраем сир, дрібно ріжемо ветчінку, подрібнюємо часничок, зелена цибулька і з’єднуємо все в мисці. Додаємо сире яйце, перемішуємо, солимо і перчимо до смаку.

2.Промиваем корейку і розрізаємо на шматочки (залишаємо по одному реберця на кожному шматочку). Всі шматочки солимо з обох сторін.

3. Беремо один шматочок корейки, з боку, де м’якоть надрізаємо її уздовж. Виходить такий кишеньку з одного боку, а з іншого боку — кісточка.

4. У надріз укладаємо начинку і так починаємо все м’ясо.

5. Для масла ріжемо перчик і перекручуємо його, насіння бажано видалити, измельчим м’яту і часничок. Все змішуємо з розм’якшеним маслом і укладаємо по одній чайній ложки цієї суміші на кожен шматочок.

6. Розкладаємо готове м’ясо на решітку для запікання. Готуємо на вугіллі з обох сторін.

Таким чином готується запечене м’ясо. Як гарнір можна подати овочі на грилі або ж картопельку. Знаєте таке ось запечене м’ясо на грилі піде на «ура» в прекрасну погоду на будь-якому пікніку.

Якщо у Вас є якісь доповнення, то ласкаво прошу висловитися в коментарях. Буду рада прочитати їх. Подивіться ще один рецепт запеченого м’яса.

Вітаю Вас з великим святом ПЕРЕМОГИ!

Приємного Вам апетиту, дорогі друзі!

P.S.  Якщо Ви ведете блог, і кулінарний в тому числі, то Вам швидше за все цікаво, якими способами можна залучати на нього клієнтів. Коли — то на самому початку ведення свого блогу, я написала книгу  "Як залучати відвідувачів на блог, в тому числі і кулінарний" .

Якщо у Вас є бажання отримати дану книгу, то поділіться цією статтею, просто клацнувши на будь-яку кнопку нижче і отримаєте посилання на скачування. Оновлення сторіночку після цього і посилання з’явиться.

Хочете завантажити книгу? Клацніть на будь-яку кнопку знизу

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!